top of page

Vizitarea website-ului dianaporumb.com si cumpararea produselor implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Website-ul este proprietatea Diana Porumb.

SC NUtriagenda SRL

Sediu social: Str Graului nr. 20, Cluj-Napoca

0040 749 89 38 38

contact@dianaporumb.com

www.dianaporumb.com

 

Plata comenzilor se poate face ramburs (la primirea coletului) sau prin transfer bancar.

Livrarea se realizeaza exclusiv prin curier, in termen de minimum 24 de ore de la plasarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a inregistra si stoca date despre utilizatorii acestui site.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile necesare indeplinirii comenzii si pentru realizarea de statistici.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii pe site si trebuie sa ne contactati telefonic.

Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora.In acest scop puteti trimite o cerere scrisa pe adresa de email.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator (cel care face comanda) si SC Nutriagenda SRL si intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii.
Conform Art.4 (1) al Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizata la 27/12/2008, aveti dreptul sa notificati in scris SC Nutriagenda SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau produselor. Aveti obligatia de a plati cheltuielile de returnare a produselor, respectiv cheltuielile de transport. In cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre dumneavoastra (consumatorul), rambursarea sumei platite se va face in cel mult 30 de zile de la denuntare, fara a vi se solicita cheltuieli de rambursare.

Aveti obligatia de a nu desigila produsele returnate, prin denuntare la contract. Nu pot fi returnate produsele care au urme de uzura sau inscrisuri.


Preluarea informatiilor despre produse sau a imaginilor fara acordul scris al SC Nutriagenda SRL este considerata furt de proprietate intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre SC NUtriagenda SRL si clientii nostri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu e posibil, atunci se vor aplica prevederile legale in vigoare.


Timpul de executie si livrare al comenzii dvs poate varia intre o zi si si 5 zile lucratoare, in functie de stoc.

ATENTIE! Clientul este responsabil in totalitate pentru comandarea si utilizarea produselor de pe www.dianaporumb.com.

bottom of page